Imagine
AcasăDespre noiViziuneCertificăriConfidențialitateServiciiGDPR - DPOContinuitatea afaceriiManagementul riscurilorEvaluare riscuri la securitatea fizicăEvaluare riscuri de incendiuProiectare sisteme de securitateAudit de securitate ITTeste de penetrareInfrastructură ITSisteme integrate de managementConsultanță OMFP 946Protecția informațiilor clasificateConsultanță arhivisticăSoluțiiInfrastructură ITVerificarea calității codurilor de bareSoftwareStarCaptureStarCapture MobileERAASSISTOReferințeContact
BCC1.jpg
1 DPO
Forme
BCConsulting utilizează metoda ISO/IEC, dar specifică parametrii minimali care trebuie respectați pentru fiecare cod de bare în funcție de tipul de simbol utilizat, de locul în care este utilizat și de informația pe care o codifică. Echipamentul de verificare bazat pe stadardul ISO utilizat de BCConsulting verifică simbolul în maniera în care o face și scanerul, dar evaluează și calitatea simbolului. Există două metode pentru determinarea calității codurilor de bare: tradiționala și ANSI / ISO. Verificatoarele testează 9 parametrii:
  • 5 dintre aceștia sunt evaluați cu Acceptat / Respins
  • 4 primesc note între 0 și 4 (F - A)
Cei 9 parametrii testați sunt: determinarea marginilor, reflectanța minimă, contrastul simbolului, contrast minim la margini, modulație, defecte, zona liberă, decodare și indicele decodării. Standarde:
  • Verificatoarele de coduri de bare trebuie să respecte ISO 15426-1 (pentru coduri de bare 1D) sau ISO 15426-2 (pentru codurile de bare 2D)
  • Specificația calitativă internaționala actuală este ISO / IEC 15416 (pentru coduri de bare 1D) și ISO / IEC 15415 (pentru coduri de bare 2D)
Forme
Răspunsul perfect la nevoile dumneavoastră de business
Standardul ISO/IEC 15416 ("Bar Code Print Quality Test Specifications for Linear Symbols") descrie o metodă de evaluare a calității simbolurilor de cod de bare, după ce au fost tipărite. ISO / IEC 15416 este procedura aplicată la nivel global pentru verificarea calității codurilor de bare. Un număr între 1 și 5 este utilizat la gradul de calitatea codului de bare. Metoda descrisă în ISO / IEC 15416 este un punct de vedere tehnic aliniat cu ANSI (American National Standards Institute), pe care BCConsulting îl utilizează pentru controlul calității de coduri de bare.
Verificatoarele sunt utilizate în special în business-uri care tipăresc coduri de bare, dar orice verigă din lanțul de aprovizionare poate beneficia de pe urma testărilor. Este foarte important să evaluați un cod de bare pentru a fi siguri că satisfac standardele. Furnizorii pentru industrie și retail pot fi drastic penalizați sau pot avea pierderi semnificative datorate livrării unor componente / produse etichetate cu coduri de bare ne-conforme. Verificatoarele functionează într-un mod similar scanerelor, dar în loc sa decodeze codurile de bare, ele fac o serie de testări.
Verificatoare_co_4cbd749dd9af0.jpg images.jpg