Imagine
AcasăDespre noiViziuneCertificăriConfidențialitateServiciiGDPR - DPOContinuitatea afaceriiManagementul riscurilorEvaluare riscuri la securitatea fizicăEvaluare riscuri de incendiuProiectare sisteme de securitateAudit de securitate ITTeste de penetrareInfrastructură ITSisteme integrate de managementConsultanță OMFP 946Protecția informațiilor clasificateConsultanță arhivisticăSoluțiiInfrastructură ITVerificarea calității codurilor de bareSoftwareStarCaptureStarCapture MobileERAASSISTOReferințeContact
BCC1.jpg
1 DPO
Forme
StarCapture - conversia documentelor
Forme
  • StarCapture este o aplicație destinată convertirii documentelor din format hard-copy în format electronic, astfel încât informația conținută în aceste documente să fie accesibilă cât mai ușor și mai rapid.
  • StarCapture este o aplicație ușor de instalat și utilizat, adresată companiilor și organizațiilor cu diverse nevoi de scanare și conversie a documentelor atat la nivel departamental, cât și la nivelul întregii organizații.
  • StarCapture poate fi integrată cu alte aplicații de business (ex. de tip document management, de tip ERP sau CRM), iar informația inclusă inițial în documentele în format hârtie este imediat disponibilă către toți utilizatorii.
  • StarCapture este ușor de distribuit și gestionat în cadrul unei organizații deoarece poate fi accesibilă și prin intermediul navigatoarelor Web.
  • StarCapture poate funcționa atât offline cât și online, conectată la un server.