Imagine
AcasăDespre noiViziuneCertificăriConfidențialitateServiciiGDPR - DPOContinuitatea afaceriiManagementul riscurilorEvaluare riscuri la securitatea fizicăEvaluare riscuri de incendiuProiectare sisteme de securitateAudit de securitate ITTeste de penetrareInfrastructură ITSisteme integrate de managementConsultanță OMFP 946Protecția informațiilor clasificateConsultanță arhivisticăSoluțiiInfrastructură ITVerificarea calității codurilor de bareSoftwareStarCaptureStarCapture MobileERAASSISTOReferințeContact
BCC1.jpg
1 DPO
Contactați-ne

Adresă:
str. Carpaților nr. 4A, Otopeni, Ilfov, CP: 075100

Punct de lucru:
bld. Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, Iride Business Park B14, et.1, sector 2, Bucuresti, CP: 020335

Telefon:
+40318.601.228
Fax:
+40372.009.235
E-mail:

Date fiscale:
Nr. Registrul Comerțului:
J23/2790/2012
CUI:
RO30727702
* Câmpuri obligatorii
Subiect:
Nume:*
E-mail:*
Compania:*
Oraş:
Judeţ:
Cod Poştal:
Telefon:
Mobil:
Fax:
Cum putem lua legătura cu dumneavoastră?
Telefon
E-mail
Fax
Mesaj:
Business Continuity Consulting S.R.L. va utiliza informațiile pe care le oferiți în aceast formular numai pentru a ține direct legătura cu Dvs. și a vă oferi informații și anunțuri care pot fi de interes pentru tine.

Puteți renunța oricând doriți la aceste opțiuni contactandu-ne direct la adresa de email: [email protected].

Vom trata informațiile pe care ni le oferiți cu deplin respect, considerație și confidențialitate. Pentru mai multe informații referitoare la politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Business Continuity Consulting, vă rog să accesați link-ul.

Accesand butonul "Trimite” de la finalul acestui formular, confirmați că sunteți de acord cu faptul că Business Continuity Consulting S.R.L. va putea folosi informațiile pe care le oferiți conform termenilor precizați în acest formular.
images 8.jpg