Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
Forme
Imagine
FormeFormeForme
Termeni și Condiții / Politica de confidențialitate Business Continuity Consulting S.R.L.
AcasăDespre noiViziuneCertificăriConfidențialitateServiciiGDPR - DPOContinuitatea afaceriiManagementul riscurilorEvaluare riscuri la securitatea fizicăEvaluare riscuri de incendiuProiectare sisteme de securitateAudit de securitate ITTeste de penetrareInfrastructură ITSisteme integrate de managementConsultanță OMFP 946Protecția informațiilor clasificateConsultanță arhivisticăSoluțiiInfrastructură ITVerificarea calității codurilor de bareSoftwareSEGACum cumpăr?StarCaptureStarCapture MobileERAASSISTOReferințeContact
BCC1.jpgSEGA.gif Forme
StarCapture Mobile - conversia documentelor
Forme
  • StarCapture Mobile este o soluție inovatoare, aliniată cu tendințele actuale ale transformării digitale și a mobiliățtii adoptate de către companiile de top din întreaga lume.
  • StarCapture Mobile este special creată pentru dispozitive mobile în scopul eliberării întregului potențial al echipelor de vânzări, indiferent de locația clientului.
  • StarCapture Mobile este o soluție flexibilă construită pentru administrare și configurare ușoară. În același timp, soluția este proiectată pentru integrarea flexibilă cu sistemele core, sistemele de stocare și de tip DMS.
  • StarCapture Mobile este o aplicație destinată utilizării în zona de intreracțiune directă cu clientul, care suportă nativ schimbări frecvente în conținut, fluxuri de lucru, normele de securitate și procedurilor de export, fără a fi nevoie modificarea acesteia.
  • StarCapture Mobile îmbunătățește semnificativ experiența de utilizare a clienților pentru o gamă largă de activiăți de birou cum ar fi solicitările de credit, deschiderea cardurilor de debit și a conturilor associate, reânnoirea contractelor etc.
CUMPĂRĂ
DEMO
Doar 2000 LEI?